silvus.infoteka.hu

Miért a Silvus?

A MIMO VEZETÉKNÉLKÜLI TECHNOLÓGIA INNOVATÍV ALKALMAZÁSA

Hatótávolság. Erő. Teljesítmény. Más kommunikációs eszközöket gyártó cégek egyet vagy kettőt kipipálhatnak a háromból. A Silvus képes mindhármat megbízhatóan teljesíteni.
Egyre több a kihívásokkal teli, éles helyzet, melyekben egyre nagyobb elvárásoknak kell megfelelni. Ezáltal nő az igény az olyan, nagy hatótávolságú, mobil, látósugáron kívül is működő kommunikációs lehetőségekre, amelyek képesek nagyobb mennyiségű HD videó, hang és telemetriai adat továbbítására. Ilyen helyzetekre a Silvus MN-MIMO vezetéknélküli technológiája a megoldás.

7 évnyi felhalmozott kutatás-fejlesztési ismeret alapján, 2011-ben megszületett a világ első taktikai MIMO rádiója. Technológiánk folyamatos fejlődésével egyrészt egyre okosabb termékeket fejlesztünk, másrészt úttörő jelentőségű, új kommunikációs technológiákat ültetünk a legkorszerűbb rendszerekbe, kormányzati és lakossági felhasználóink hasznára egyaránt.

A VILÁG LEGERŐSEBB, HORDOZHATÓ, TAKTIKAI MIMO RÁDIÓI

A Silvus StreamCaster™ rádiói a katonaság, bűnüldöző szervek és közvetítő csapatok számára biztosítják az általuk elvárt teljesítményt, erőt és hatótávolságot olyan helyzetekben, amikor a kommunikáció hiánya elfogadhatatlan.

ESETTANULMÁNYOK

Fedezze fel, hogy kockázatos helyzetekben a Silvus rendszerei milyen megbízhatóak.
Fel a lap tetejére!